Tsunami Karate
Moderator: Zarząd
- marciniak
Re: Tsunami Karate
po za tym jeszcze jendo, goście mają postawy przy uderzeniahcj jakby pól roku cwiczyli, u nas poczatkujący się tak achowuja, reszta ci bardziej zaawansowani poruszają się już nieco inaczej.
Katsumushi Dojo Manchester
- Chifuretsu
Przeciez to jest sama radość, czy nie sądzicie, że byłoby smutniej na świecie bez takich przypadków
.
A tak BTW, z ciekawości, nie chciałabym być broń boże złośliwa, ale skąd pomysł na nicka "Slayer'San"? W sensie "Cześć, jestem Pan Slayer"?

A tak BTW, z ciekawości, nie chciałabym być broń boże złośliwa, ale skąd pomysł na nicka "Slayer'San"? W sensie "Cześć, jestem Pan Slayer"?

- marciniak
w ogólniaku słuchałem grupy Slayer, nosiłem długie włosiury do tego czarne skóry i glany, darłem morde na koncertach grup metalowych, do tego lubiłem sie bić i szwendac z kumplami po okolicy. Zaczeto na mnie wołac Slayer, jak zacząłem terenowac, ktoś z bardziej zaawansowanych dodał do ksywki dodał san, i tak zostało.Chifuretsu pisze:Przeciez to jest sama radość, czy nie sądzicie, że byłoby smutniej na świecie bez takich przypadków.
Katsumushi Dojo Manchester
- Chifuretsu