ken* w Rzeszowie
Moderator: Zarząd
ken* w Rzeszowie
Czy ktoś z szanownych użytkowników forum wie, czy istnieje jakieś dojo w Rzeszowie, gdzie można ćwiczyć kendo/kenjutsu/iaido ? Z góry dziękuję za wszelkie informacje ( telefony/adresy BARDZO miło widziane
).

Re: ken* w Rzeszowie
zajrzyj tutaj, może Cię to zainteresuje http://www.klantygrysa.prv.pl/ (buu a ja mam 60 kaemów do Rzeszowa
)

Ja mam 52 kiloMETRY (do Rzeszowa - z Jarosławia), ale może tam zaglądnę
EDIT - żeby nie było nieporozumień więcej ! 

Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2004 przez zdenek, łącznie zmieniany 1 raz.
co z tego, że masz 52 kilo? Chcesz cwiczyć się w mieczu czy nie? Nie musisz być herosem jak Herkules. W machaniu mieczorem liczy sie też technika a nie tępa siła fizyczna.
"Gdy forma zewnętrzna stwarza mozliwość, tresc przyjdzie, aby ja wypelnic"
Hatamoto chodziło o odległość od Rzeszowa 

Hehe, no ja już nic nie muszę dodawać
. Swoją drogą ważę niewiele więcej, ale wcale mi to nie przeszkadza, macham jedną ręką kashima bokuto, więc chyba jest okej ;>

- GrafRamolo
Zdenek z kond masz kashima bokuto? I za ile? Jesli mozna zapytac?
Kupiłem od senseia P. zaraz po tym jak wrócił z Japonii w tamtym roku.
A interes ten kosztował mnie 350 zł.
A interes ten kosztował mnie 350 zł.
- GrafRamolo
Acha dzieki, pytam bo mnie narazie niestac na ten zakup i jusz myslalem ze moze ktos cos taniej. ale widze ze niema szans.
- Eric Cartman
ja mam do rzeszowa 0 km
ej Keitaro masz 60km ? czyzby krosno albo okolice ?

ej Keitaro masz 60km ? czyzby krosno albo okolice ?
SW - Stalowa Wola 

ja myślę, że w SW coś się założy, jesteśmy na dobrej drodze ku temu 

A ja chcę spieprzać stąd jak najszybciej do Krakowa uczyć się Katori 

Katori?
Coś koło stówki za miesiąc kosztuje.
Myślałem nad tym, ale bym finansowo nie wyrobił.
Coś koło stówki za miesiąc kosztuje.
Myślałem nad tym, ale bym finansowo nie wyrobił.
...
Ja uważam, że warto i chyba dam radę finansowo.
Po sobotnim treningu wszystko na to wskazujeKeitaro pisze:ja myślę, że w SW coś się założy, jesteśmy na dobrej drodze ku temu

... just wandering ...
- marciniak
w krośnie są dojo tylko niewiem czy bys chciał tam chodzić - jest tam dojo światowej organizacji karate , Mariusza ŚmierciakaTatsumaru pisze:Kurde w Krośnie by sie jakieś dojo przydało.

Katsumushi Dojo Manchester
Keitaro a to nieTy wpadles z reszta ludzi ze StWoli na niedzielny trening? ehh nie pamietam..._Keitaro_ pisze:zajrzyj tutaj, może Cię to zainteresuje http://www.klantygrysa.prv.pl/ (buu a ja mam 60 kaemów do Rzeszowa)
co w Rzeszowie znalezc mozna?

-Stowarzyszenie Klan Tygrysa

-Dojo Budokan Rzeszow (na hoffmanowej sp3)-treningi prowadzi sensei Cynarski, niestety to glownie dojo JJ i karate...- na drugiej polowie sali garstka ludzi(w tym ja) cwiczy katori (czyli kenjutsu, iaido, bo, nagi...) 45zl za miech+80 co roku za wpis do tzw shibukobudo dla osob trenujacych sie w koryu
-sekcja kendo ktora ma powstac hmm we wrzesniu2004...
wiecej info - pytaj na www.klantygrysa.prv.pl
Pozdrawiam
Ja miałem niewiele więcejzdenek pisze:Ja mam 52 kilo, ale może tam zaglądnę

nyu to byłem ja.. i wpadniemy niebawem znów, tylko kasę na bilet trzeba uzbierać [:Tuszek pisze:Keitaro a to nieTy wpadles z reszta ludzi ze StWoli na niedzielny trening? ehh nie pamietam..._Keitaro_ pisze:zajrzyj tutaj, może Cię to zainteresuje http://www.klantygrysa.prv.pl/ (buu a ja mam 60 kaemów do Rzeszowa)
ok spox zapraszam
ale sie nie zniechecajcie tym ze np przez ostatni 3godzinny trening jedyne co przecwiczyliscie to (nie iwem czy dobrze pamietam) sho- i yokomen uchi z nad czola -jodan
...zreszta ogarnac grupe 20 osob...to nie takie latwe
najwazniejsza jest cierpliwosc... bywa tak: przez kilka miechuf cwiczysz jedna pozycje/technike - zdaje Ci sie ze "no juz to umiem", prosisz senseia by jeszcze raz ja wykonal i... hmm jeszcze daleka droga przedemna...(na wlasnym przykladzie to znam)
Pozdrawiam
ps: Co do 52 kilo - tez mi sie zdaje ze chodzilo o odleglosc

ale sie nie zniechecajcie tym ze np przez ostatni 3godzinny trening jedyne co przecwiczyliscie to (nie iwem czy dobrze pamietam) sho- i yokomen uchi z nad czola -jodan

najwazniejsza jest cierpliwosc... bywa tak: przez kilka miechuf cwiczysz jedna pozycje/technike - zdaje Ci sie ze "no juz to umiem", prosisz senseia by jeszcze raz ja wykonal i... hmm jeszcze daleka droga przedemna...(na wlasnym przykladzie to znam)
Pozdrawiam
ps: Co do 52 kilo - tez mi sie zdaje ze chodzilo o odleglosc

buhahahhahahaha, ale zapodałem, przepraszam z pomyłkęTuszek pisze:ps: Co do 52 kilo - tez mi sie zdaje ze chodzilo o odleglosc

Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz
Poza tym wiem, co to za efekt puchnącej ręki ;>

Obiecuję, że ostatni 
W naszej sekcji jest człowiek, który dojeżdza 100km na trening (raz w tygodniu jest), ja mam około 40km do przejechania (2,3 razy w tygodniu). Jak się chce to się da radę.

W naszej sekcji jest człowiek, który dojeżdza 100km na trening (raz w tygodniu jest), ja mam około 40km do przejechania (2,3 razy w tygodniu). Jak się chce to się da radę.