Ame Agaru DVD
Moderator: Zarząd
Ame Agaru DVD
W markecie elektronicznym Saturn (w Warszawie) mozna kupić film Ame Agaru na DVD za 10 zł.
Film jest dostępny w wersji Box z dźwiękiem 5.1 i w polskiej wersji językowej (lektor i napisy lub oryginalna ścieżka dźwiękowa).
Mimo iż film wcześniej był dostępny, za tą samą cenę, razem z magazynem Zwierciadło, to warto pomysleć o tej wersji, bo po pierwsze jest to leprze jakościowo wydanie, a po drugie lepiej wyglada na półce.
[źródło:animanga.pl]
Film jest dostępny w wersji Box z dźwiękiem 5.1 i w polskiej wersji językowej (lektor i napisy lub oryginalna ścieżka dźwiękowa).
Mimo iż film wcześniej był dostępny, za tą samą cenę, razem z magazynem Zwierciadło, to warto pomysleć o tej wersji, bo po pierwsze jest to leprze jakościowo wydanie, a po drugie lepiej wyglada na półce.
[źródło:animanga.pl]
Re: Ame Agaru DVD
Z niecierpliwością czekam aż mój CD-ROM zako0ńczy swój żywot i wreszcie będę mógł wpakować do kompa DVD-ROM.
a czy ktoś z Wawy byłby tak dobry dla kolegi z prowincji, żeby mu zakupić i ew. przesłać lub przekazać w czasie ew. spotkanie w stolicy (bywam od czasu do czasu, ale nie wiem, czy jeszcze będzie.
gdyby co: hiroyuki@o2.pl, GG: 622619, 505053181
BARDZO PROSZĘ
gdyby co: hiroyuki@o2.pl, GG: 622619, 505053181
BARDZO PROSZĘ
imperare sibi maximum est imperium - Seneka
Mysle ze to nie dotyczy tylko Warszawy ale wszystkich [a przynajmniej wiekszosci] tego typu sklepow [m1,empik,saturn etc] - wiec smialo poszukaj najpierw w jakims wiekszym miescie niedaleko Ciebie. a nuz widelec trafisz
Ja kupiłem Ame Agaru na Allegro za 11 zł (razem z przesyłką). To była wersja z gazety "Zwierciadło". Polecam sprawdzanie najpierw na Allegro, a dopiero potem szukanie gdzie indziej.
"Gdy forma zewnętrzna stwarza mozliwość, tresc przyjdzie, aby ja wypelnic"
Już nic nie mówcie o wersji "Zwierciadła"... Jakiś czas temu kupiłem w Media Marktcie "Ame Agaru" DVD za 40 zł tylko po to, żeby trzy dni póżniej, wyżej wymienione czasopismo zdecydowało sie na dodanie tego pięknego filmu do tej nędznej makulatury... 
Zastanawiałem sie czy nie kupić kompletu filmów Kurosawy na e-bay ale sie rozmyśliłem na myśl że następnego dnia jakieś kolejne ścierwo zacznie te filmy rozdawać na ulicy...
(jeśli kogoś obraża ten post to przepraszam)

Zastanawiałem sie czy nie kupić kompletu filmów Kurosawy na e-bay ale sie rozmyśliłem na myśl że następnego dnia jakieś kolejne ścierwo zacznie te filmy rozdawać na ulicy...

(jeśli kogoś obraża ten post to przepraszam)
"Baruh hashem ha'Meshiah, Jeshua. Baruh hashem Adonai."
Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale dzięki tym gazetom można dostać tanio, w dobrej jakości i legalnie wiele filmów raczej niedostępnych na polskim rynku.
- Chifuretsu
Możesz za to być pewien, że Twoje DVD to trochę bardziej złożone i wyszukane wydanie niż gazetowe. Ja bym nie żałowała. A Kurosawa przecież ma u nas wyjść, po co od razu z e-baya ściągać?
Mhm, tego Kurosawę (BOX DVD) z tego co wiem można w Media Markcie zamówić jeśli nie mają na miejscu to ściągaja.
Mają?? Super!!
Ja sie tylko zastanawiałem czy zamówić na e-bayu bo jakoś właśnie sobie myślałem że będzie można to dostać w Polsce za pare dni. Tylko jakoś nigdzie w necie tego nie widziałem.
Ja sie tylko zastanawiałem czy zamówić na e-bayu bo jakoś właśnie sobie myślałem że będzie można to dostać w Polsce za pare dni. Tylko jakoś nigdzie w necie tego nie widziałem.
Jaka jest roznica cenowa? Za ile widziales na ebayu? Bo z tego co kojarze to polska wersja ma kosztowac 600zl..?
Ps.Raczej do "Pani domu" tego nie doloza
Ps.Raczej do "Pani domu" tego nie doloza

Zdecydowanie nie dołączą... Na e-bay kiedyś widziałem komplecik z chyba 3$ czy coś ale szło to z Chin i z tego co pamiętam to przesyłka wychodziła koło 270 zł (tak mi kiedyś wyszło). Za samą przesyłke tyle płacić to mi sie nie chciało. Pomijając wszystko wersja językowa to angielski co nie zawsze sprzyja.
- Chifuretsu
Sprowadzanie DVD i VCD z Hong-Kongu śmiesznie tanio wychodzi, nawet z przesyłką, tylko trzeba mieć kartę do płacenia w ich sklepach netowych.