Widzę, że pomysł się spodobał, dlatego zrobiłem odrębny temat.
Pomysł nie jest nowy bo o tym rozmawiałem z fachowcami już w lipcu 06.A w grudniu podczas wigilii kendo sprawa się skonkretyzowała i wraz z Maciejem Płotkowiakiem i Janem Adamskim( sklep Samuraj) postanowiliśmy taką imprezę zorganizować własnie w muzeum w Poznaniu. Awaryjnie mamy do dyspozycji sale w Domu Kultury ,w którym trenujemy iaido.Wstępnie ustalony termin to koniec maja. Nie chciałem o tym mówić dopuki sprawa w muzeum nie będzie przez Macieja dopięta ale się wygadałem i trzeba pójść dalej.Mamy też za sobą rozmowy ze sponsorami ale tu instytucja muzeum jest niezbędna więc sprawa jest w toku.
Pomysł seminarium
Moderator: Zarząd
Re: Pomysł seminarium
No proszę, byłeś na wigilii kendo w Łodzi ? W takim razie musieliśmy się minąć "o włos". Świat jest mały (Janek od czasu do czasu też ćwiczy z nami na Starcie). Jeśli coś trzeba będzie pomóc to dajcie cynk na forum...
Niestety w tym roku nie byłem w Łodzi, miałem na myśli wigilie, która odbyła się tydzień wcześniej w Poznaniu, dziękuję z chęć pomocy- napewno sie przyda.
- GrafRamolo
Ok skoro poruzyles juz temat to teraz pociagnij go dalej i opowiedz co i jak. Czyli jak mialo by to wyglondac ile dni kto bedzie itp.