Integracyjne tameshigiri
Moderator: Zarząd
- GrafRamolo
Integracyjne tameshigiri
Zrodził się pomysł by zrobić sobie integracyjne tameshigiri ludzi z forum.
Na razie to luźny pomysł dlatego pytanie jest proste, kto był by chętny na taką imprezę.
Chodzi o jednodniowe spotkanie, na którym można by było wspólnie pociąć sobie maty, poćwiczyć i porozmawiać.
Termin i miejsce na razie są nie istotne bo pytanie brzmi czy jest to dobry pomysł i zbierze się grupka osób czy nie.
Kto jest chętny proszę o zgłoszenie się, gdy będzie nas odpowiednia liczba ustalimy termin miejsce składki i program dnia.
Na razie to luźny pomysł dlatego pytanie jest proste, kto był by chętny na taką imprezę.
Chodzi o jednodniowe spotkanie, na którym można by było wspólnie pociąć sobie maty, poćwiczyć i porozmawiać.
Termin i miejsce na razie są nie istotne bo pytanie brzmi czy jest to dobry pomysł i zbierze się grupka osób czy nie.
Kto jest chętny proszę o zgłoszenie się, gdy będzie nas odpowiednia liczba ustalimy termin miejsce składki i program dnia.
Re: Integracyjne tameshigiri
ja sie zglaszam
Ja się również piszę jeśli termin mi będzie odpowiadał, bo mam teraz mnóstwo staży, no i zajęć. Ale jestem chętny.
Coś tak smutno i zakużenie w tym temacie...
Jako że na dworze robi się coraz cieplej ( na polu równierz), może czas aby się przewietrzyć.
Idealną okazja do tego było by... Niespodzianka: integracyjne tameshegiri. Tadam!!
Jakoś się jednak mało chetnych zgłosiło.
Może teraz będzie lepiej. A może po prostu zmienić formę. Zorganizujmy spotkanie forumowe. Oo.
Nie musi być koniecznie w Warszawie. Każdy posiadacz własnego dojo, uprzejmie proszony o zgłoszenie się do przyjęcia zgraji białych samórajów na swoją matę.
Ps. Wyszło że na tameshegiri zgłosił się co setny użytkownik forum. Hmm...
Jako że na dworze robi się coraz cieplej ( na polu równierz), może czas aby się przewietrzyć.
Idealną okazja do tego było by... Niespodzianka: integracyjne tameshegiri. Tadam!!
Jakoś się jednak mało chetnych zgłosiło.
Może teraz będzie lepiej. A może po prostu zmienić formę. Zorganizujmy spotkanie forumowe. Oo.
Nie musi być koniecznie w Warszawie. Każdy posiadacz własnego dojo, uprzejmie proszony o zgłoszenie się do przyjęcia zgraji białych samórajów na swoją matę.

Ps. Wyszło że na tameshegiri zgłosił się co setny użytkownik forum. Hmm...
tak jak mowilem jestem otwarty na propoizycje zarowno wyjazdu jak i przyjazdu do mnie 

no i co w temacie tematu? 
dzialalmy cos?
ja bede cial tez na obozie 18-26lipca (szczegoly na mojej stronie)
moze ktos chce dolaczyc?

dzialalmy cos?
ja bede cial tez na obozie 18-26lipca (szczegoly na mojej stronie)
moze ktos chce dolaczyc?
- GrafRamolo
Jakoś temat ucichł widać duch integracji w narodzie nie szczególny.
A co byście powiedzieli o dużej imprezie połączeniu sztuk wszelkich i umiejętności z Japonią w roli głównej?
POWIEM NA RAZIE ŻE ODBĘDZIE SIĘ WE WRZEŚNIU ......
POWIEM NA RAZIE ŻE ODBĘDZIE SIĘ WE WRZEŚNIU ......
- GrafRamolo
Ja jestem jak najbardziej za.
Jeśli tylko nie będzie kolidować z obroną mojej pracy, to z chęcią zjawiłbym się na takiej "imprezie".
Nawet jeśli znaczyłoby to podróż do Poznania

Nawet jeśli znaczyłoby to podróż do Poznania

cos temat naszego ciecia umarbyl widze chyba....
a co w tym Poznaniu ma byc?
a co w tym Poznaniu ma byc?