Shinsengumi szukam napisów pl
Moderator: Zarząd
Shinsengumi szukam napisów pl
witam
udało mi się sciągnąć prawie wszystkie odcinki tego serialu ( chyba z 50) ale nieststy nigdzie nie mogę znaleźc do tego polskich naisów, może ktoś ma to byłbym wdzięczny .pozdroofka.
udało mi się sciągnąć prawie wszystkie odcinki tego serialu ( chyba z 50) ale nieststy nigdzie nie mogę znaleźc do tego polskich naisów, może ktoś ma to byłbym wdzięczny .pozdroofka.
Re: Shinsengumi szukam napisów pl
Albo tłumacza sobie znajdź
:):)

Hayaki koto kaze-no gotoku, shizukanaru koto hayashi-no gotoku, shinryaku suru koto hi-no gotoku, ugokazaru koto yama-no gotoku
he he własnie myślałem ze mi to potłumaczysz:):):) to przygotuj się na 50 odcinków, i kolejne 50 musashiego które własnie sciągam
:):) ( każdy po godzinie )

Wiedziałam, że docenisz moje zdolności językowe
:):) To kiedy zaczynamy
:):) A wiesz, "Ame agaru" i "Zatoichi" nawet trochę rozumiem, bo tam mówią wolno i wyraźnie. Jak z napisami oglądam, bo wtedy dopasowuję to, co mówią, do tłumaczenia. Tylko gdzie ja znajdę 50 godzin, żeby to obejrzeć

Hayaki koto kaze-no gotoku, shizukanaru koto hayashi-no gotoku, shinryaku suru koto hi-no gotoku, ugokazaru koto yama-no gotoku
Agnieszka dobrze Ci idzie tłumaczenie ?? bo mam 3 filmy z ang. napisami i zacząłem sam tłumaczyć ale idzie mi to jak krew z nosa
a tytuły filmów to Samurai Wolf 1 i 2 oraz Secret of The Urn Jakbyś miała zbędny czas i chęci to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc przy tłumaczeniu chociaż jednego filmu z ang. napisów na polskie a resztę najwyżej na wakacjach bym przerobił 

Z Arkiem to my sobie żartowaliśmy (przynajmniej ja
), bo co prawda uczę się japońskiego, ale niewiele jeszcze potrafię. Natomiast myślę, że angielskie napisy nie sprawiłyby mi najmniejszego problemu. Problemem jest permanentny brak czasu no i problemy techniczne, bo mój komp nie nadaje się do oglądania filmów, a domyślam się, ze w takiej wersji posiadasz te filmiki. Ale to jeszcze można nad tym pomyśleć 

aha no te napisy to mam po angielsku ale ja chyhba za mało znam jeszcze tą historię Japonii zwyczaje itp bo ciężko mi dopasować słowa a i narazie czasu nie mam
(problem chyba każdego dotyczy:/ ) a filmy w wersji avi na kompie
Pozdrawiam

Pozdrawiam

No, z czasem to jest lipa...
Bo w sumie to mogłabym spróbowac coś potłumaczyć, byłaby przygoda
:):) W sumie oglądam filmy z angielskimi napisami i nie mam problemu z ich rozumieniem, ale czy japońszczyzna mnie przerośnie, oto jest pytanie. Tzn. czy tematyka nie będzie zbyt skomplikowana... Lecz w kolejce do tłumaczenia pierwszy ustawił się Arek, więc jakbym się ewentualnie wzięłą za jego filmy, to myślę, że za jakieś 3 lata mogłabym wziąć coś następnego
:):) No chyba że on już nie chce